Select Page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Moet ik ervaring hebben in kanoën, mountainbiken of hiken om mee te kunnen?

Nee, ervaring is niet nodig. Onze ervaren gidsen kunnen jou de basistechnieken aanleren. Een zwemdiploma is wel handig.

Is het héél zwaar?

Onze reizen zijn geen expedities naar de Zuidpool. Een goede basisconditie en een flinke portie doorzettingsvermogen is wel van belang. Je bent meerdere dagen flink actief bezig in de buitenlucht en ga er maar vanuit dat je moe wordt.

Zijn de tochten gevaarlijk?

Het is geen strandvakantie, maar als je je houdt aan de instructies van de gids en de veiligheidsvoorschriften in acht neemt, is de kans klein dat er iets ernstigs gebeurt. Wees er van bewust dat je tijdens een tocht in minder toegankelijk terrein komt waar hulpdiensten niet zomaar ter plekke zijn.

Wat voor reisverzekering heb ik nodig?

Een uitgebreidere reisverzekering die dekking biedt voor avontuurlijke reizen.

Wat voor kleding heb ik nodig?

Nadat je hebt gereserveerd, krijg je van ons een uitgebreide paklijst. Het magische woord is laagjes. Zorg ervoor dat één van deze lagen in ieder geval waterdicht is.

Ik heb een dieet, wordt daar rekening mee gehouden?

Veganisten, vegetariërs, pescotariërs, flexitariers of carnivoren. Maakt u zich geen zorgen, wij proberen overal rekening mee te houden, mits dit ruim van te voren gecommuniceerd is. Allergieën komen voor rekening van de eigen verantwoordelijkheid. Onze gidsen zullen hun best doen om alles zo gescheiden mogelijk te houden. Ze zijn echter geen kok en de kans bestaat dat het mesje van de pindakaas ook gebruikt wordt in de boter. Heb je vragen, schroom niet om contact op te nemen.

Ruige Reizen

Avontuurlijke reizen per  kano, fiets, motor en te voet met een ruig en uitdagend karakter.

© 2018 Ruige Reizen

Telefoon:
+31 6 482 209 46
E-Mail:
info@ruigereizen.nl

Privacyverklaring

Disclaimer