Select Page

OVER ONS

uitdagende groepsreizen in ruige land-schappen

Het woord groepsreizen doet het hart van een avonturier niet onmiddellijk sneller kloppen. Dat begrijpen wij ook wel. Met Ruige Reizen brengen wij daar verandering in. 

Een multidisciplinaire trek vergt veel voorbereiding vooraf, zeker als je een aaneengesloten tocht wilt maken in een gebied dat ruiger en ontoegankelijker is dan een gemiddeld stadspark. Op reis gaan met Ruige Reizen zorgt ervoor dat je je geen moment hoeft te bekommeren om de logistiek en kun je volledig opgaan in het avontuur. Je doet dit onder leiding van een ervaren gids en in gezelschap van mensen met dezelfde mindset. Waardevolle gesprekken rond een kampvuur kunnen plaatsvinden, persoonlijke inzichten wellicht vergaard en de stilte mag omarmd worden. Maar het hoeft niet. 

 

Rick Hoogenboom

Rick Hoogenboom

Oprichter / Gids

Naast de persoonlijke reizen over de hele wereld, neemt Rick al jaren groepen op sleeptouw. Van de prachtige kanalen in Venetië tot de bevroren wereld in Lapland. Hij is open, nuchter, enthousiast en altijd te paaien voor een goed gesprek. Avontuur is zijn natuurlijke staat van zijn en in de natuur is hij op z’n best.

We letten op

respect voor de natuur

Respect voor de plek die je bezoekt, is bij ons heel belangrijk. Alles wat we meenemen, komt weer mee terug en wilde dieren worden niet gevoerd.

verantwoord

We streven ernaar om enkel samen te werken met lokale ondernemers die nadenken over hun impact op de natuur.

ECO REIZEN

Reizen is niet bepaald klimaatneutraal. Je kunt er daarom voor kiezen om CO2 neutraal te vliegen met Trees for All

Ruige Reizen

Avontuurlijke reizen per  kano, fiets, motor en te voet met een ruig en uitdagend karakter.

© 2018 Ruige Reizen

Telefoon:
+31 6 482 209 46
E-Mail:
info@ruigereizen.nl

Privacyverklaring

Disclaimer